Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra 4 2 Rixter Sthn Krhth Ygeia Press / Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο.

1 seismos twra sthn krhth 27 8 2021. Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της . Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στα βόρεια της κρήτης.

Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Seismos 4 8 Rixter Sthn Krhth Messinia Live
Seismos 4 8 Rixter Sthn Krhth Messinia Live from www.messinialive.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. 1 seismos twra sthn krhth 27 8 2021. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της . Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:18 και έγινε 23 χλμ. 'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 21 .

1 seismos twra sthn krhth 27 8 2021.

'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή. Από τις 4 ιουνίου μέχρι τώρα έχουμε ένα μεγάλο μπαράζ διαδοχικών . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 21 . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:18 και έγινε 23 χλμ. 1 seismos twra sthn krhth 27 8 2021. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του ηρακλείου κρήτης, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07). Νέα σεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι ηρακλείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της . Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στα βόρεια της κρήτης.

Σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του ηρακλείου κρήτης, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07). 'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' .

Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Krhth Seismos 4 2 Rixter Sto Hrakleio
Krhth Seismos 4 2 Rixter Sto Hrakleio from i1.prth.gr
Από τις 4 ιουνίου μέχρι τώρα έχουμε ένα μεγάλο μπαράζ διαδοχικών . Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. 1 seismos twra sthn krhth 27 8 2021. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 21 . Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της .

Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' .

Σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του ηρακλείου κρήτης, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07). 'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή. Νέα σεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι ηρακλείου . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:18 και έγινε 23 χλμ. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Από τις 4 ιουνίου μέχρι τώρα έχουμε ένα μεγάλο μπαράζ διαδοχικών . Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 21 . Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στα βόρεια της κρήτης. 1 seismos twra sthn krhth 27 8 2021. Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της .

Νέα σεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι ηρακλείου . Από τις 4 ιουνίου μέχρι τώρα έχουμε ένα μεγάλο μπαράζ διαδοχικών . Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' .

Από τις 4 ιουνίου μέχρι τώρα έχουμε ένα μεγάλο μπαράζ διαδοχικών . Isxyros Seismos Sthn Krhth 4 8 Rixter 3ypnhsan To Hrakleio Ti Leei O Ka8hghths Lekkas E8nos
Isxyros Seismos Sthn Krhth 4 8 Rixter 3ypnhsan To Hrakleio Ti Leei O Ka8hghths Lekkas E8nos from imageservicethumbs.glomex.com
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:18 και έγινε 23 χλμ. Νέα σεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι ηρακλείου . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 21 . Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. 'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη.

Νέα σεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι ηρακλείου .

Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του ηρακλείου κρήτης, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07). 'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή. 1 seismos twra sthn krhth 27 8 2021. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Νέα σεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι ηρακλείου . Από τις 4 ιουνίου μέχρι τώρα έχουμε ένα μεγάλο μπαράζ διαδοχικών . Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στα βόρεια της κρήτης. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για μεγαλύτερο σεισμό' . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 21 . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:18 και έγινε 23 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra 4 2 Rixter Sthn Krhth Ygeia Press / Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο.. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 21 . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:18 και έγινε 23 χλμ. 'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στα βόρεια της κρήτης.

Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω σεισμοσ τωρα. 'η σεισμική δραστηριότητα όπως λέμε συχνά είναι έντονη στην περιοχή.